Anlayarak Hızlı Okuma Eğitimi: Okuma Becerinizi Geliştirin 📚💡

Başlatan Administrator, Şub 07, 2025, 11:39 ÖÖ

« önceki - sonraki »

Administrator

Anlayarak Hızlı Okuma Eğitimi: Okuma Becerinizi Geliştirin 📚💡

Anlayarak hızlı okuma teknikleri, kelimelerin beyne daha hızlı iletilmesini sağlayarak, bir metnin çok daha kısa sürede okunabilmesi, anlaşılabilmesi ve algılanabilmesini mümkün kılar. Bu teknik, gözlerimizin dudak kıpırdatma hızımıza oranla çok daha büyük bir hız ve verimlilik sunar. 🤓

Neden Anlayarak Hızlı Okuma Tekniklerine İhtiyaç Var? 🤔
Her birey, 1 dakikada 1000-1200 kelimeyi algılayabilecek bir beyne sahiptir. Ancak çoğu insan, okuma hızını dudak kıpırdatma hızına göre, yani 150-250 kelime ile sınırlı tutar. Oysa birkaç haftalık düzenli göz egzersizleriyle bu hız artırılabilir. 🧠💨 Okumak, bir yetenek değil, bir beceridir, bu nedenle doğru tekniklerle her birey okumayı geliştirebilir!

Eğitim Katılımcısına Sağlayacağı Faydalar ✨
Eğitime katılan bir kişi, okuma becerilerini geliştirerek, hem hız hem de anlama açısından önemli ilerlemeler kaydeder. İşte eğitim sonrası elde edeceğiniz kazanımlar:

Okuma süresi içinde daha çok metin okuma imkânı ⏱️
Gözün hızlı görme yeteneği ve farkındalığı 👀
Konsantrasyon ve odaklanma yeteneğinizin artması 🎯
Bilgiyi analiz etme ve etüt etme becerisi 📊
Okuma ve anlama hızının artması 🚀
Okuma sürecinde bütünlüğü yakalama ve kalıcı bilgi edinme 📚
Okumayı daha kolay ve keyifli bir hale getirme 😌
Karar verme, olayları algılama hızınızda artış ⏩
Kimler Katılabilir? 👥
Eğitim, her branştan tüm bireylere açıktır! Anaokulu öğretmenlerinden üniversite öğrencilerine kadar, okuma hızını artırmak isteyen herkes bu eğitimden faydalanabilir.

Eğitim Detayları 📅
Eğitim Platformu: Zoom Meeting (Kişiye özel link sağlanacaktır)
Eğitim Süresi: 2 gün, 18:00 – 20:20 arası
Eğitim Materyali: Eğitim kitapçığı (PDF olarak)
Sertifika: Eğitici eğitim sertifikası verilecektir.
Eğitim Akışı 📘
1. Gün:

18:00-18:40: Hızlı okuma teknikleri, potansiyel ve okuma hızını nasıl arttırabiliriz?
18:50-19:30: Klasik okuma ile hızlı okuma karşılaştırması, engeller ve hedefler.
19:40-20:20: Gözün hız kazanması ve okuma sırasındaki doğru göz hareketleri.
2. Gün:

18:00-18:40: Ön okuma teknikleri, etkin okuma ve esnek okuma yöntemleri.
18:50-19:30: Farklı egzersizler ile okuma hızını arttırma (sağ-sol göz egzersizi, parmak takibi).
19:40-20:20: İlk ve son ölçüm yapılarak, gelişimi takip etme.
Kayıt ve Ödeme Bilgileri 💳
Kesin kayıt için ödeme yapılmalıdır.
Ödeme açıklama kısmına: "İSİM SOYİSİM ve HIZLI OKUMA" eklenmelidir.
İndirim kuponları: Anlaşmalı kurum çalışanlarına, önceki eğitim katılımcılarına ve özel kampanyalarla kazanılan kuponlarla indirimli kayıt yapılabilir.
Eğitim Sonrası Hedefler 🚀
Eğitim sonrası kazandığınız becerilerle, okumaya daha hızlı ve etkin yaklaşarak hayatınızdaki her alanda başarıyı yakalayabilirsiniz!

Hazır mısınız? Okuma hızınızı artırmak için ilk adımı atın ve kesin kaydınızı yaptırın! 📖