😂 Eşek ve Kazık Hikayesi | Eğlenceli Bir Köy Anısı

Başlatan Administrator, Şub 07, 2025, 11:25 ÖÖ

« önceki - sonraki »

Administrator

😂 Eşek ve Kazık Hikayesi | Eğlenceli Bir Köy Anısı

Bir gün bir köye eşekli bir misafir gelir. Ancak köyde ahır yoktur. Bu yüzden eşeği, avluda bulunan su çukurunun başına bağlarlar. Olayı şimdi kendi ağzından dinleyelim... 🎙�

📚 Ortaokul sınavlarıma çalışıyordum. Gece geç saatlere kadar ders yapmam gerekiyordu ama eşek hiç susmuyordu! 🤦�♂️ Bir anırdı mı, sesi yedi mahalle öteden duyuluyordu. Susturmam lazımdı...

🫘 Önüne bulgur koydum ama birkaç dakika sonra yine bağırmaya başladı. Sinirlenip bir yumruk attım ama elim öyle bir acıdı ki kırıldığını sandım! 🥊😵�💫

🌙 Karanlıkta bir şeyler aradım ama bulamadım. Tekrar dışarı çıktım, eşek kulağımın dibinde avaz avaz bağırıyordu! 😫 Kan beynime sıçradı, boynundan yakaladım ve ona bir çelme taktım... Ama ne oldu? İkimiz birden su çukuruna yuvarlandık! 🌊🫣

Kış günüydü, üstüm başım ıslanmıştı. 🥶 Ateş yoktu, ısınmak için yorganın altına girdim. Ama eşek hâlâ anırmaya devam ediyordu! 😡 Bulgur verdim susmadı, dövmeye çalıştım elim acıdı, çelme taktım üstüme düştü! 🤷�♂️ Bununla başım dertteydi...

💡 Son çare: Avludan çıkarıp bahçenin dibine götüreyim dedim, belki sesi az gelir. Ama tam kazığını çekerken yine başlamasın mı anırmaya! 🤬 Sinirle bir vurdum, kazık yerinde kaldı. Çektim, çekiştirdim ama çıkmadı. Tam bıraktım, o da sustu! 🤨

🌞 Sabah oldu, annemin sesiyle uyandım:
👉 "Gel hele, senin eşeğin niye böyle gülüyor? 😂

Fırladım dışarı... Eşek bir karış ağız açık, sırıtarak bakıyordu. Yaklaşıp dikkatlice baktım ve şok oldum! 😳

📌 Ağzında dimdik bir şey vardı... İşte o an fark ettim: Kazık! 😱 Meğer eşek tam anırırken kazığı ağzına sokmuşum, kazık da orada sıkışıp kalmış! 🤦�♂️

Hayat bazen zorluklarla dolu olsa da, olaylara biraz mizah katmak her şeyi daha katlanılabilir hale getiriyor! 😅 Bu olayı hatırladıkça gülmeden edemiyorum! 🤭

🔹 Siz de yaşadığınız eğlenceli anıları paylaşın! 😂👀

Hüseyin Üzmez