2026 DHBT’ye Hazırlıkta Yeni Dönem: Arif Arslaner’den Online Eğitim Fırsatı!

Başlatan uyanangenclik, Nis 24, 2025, 02:55 ÖÖ

« önceki - sonraki »

uyanangenclik

DKAB ve KPSS alanında uzman öğretmen Arif Arslaner, 2026 yılında yapılacak olan Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) için kapsamlı bir online eğitim programı başlattı. Adayların sınav sürecini daha verimli, sistemli ve başarı odaklı bir şekilde geçirmesini hedefleyen Arslaner, yıllara dayanan tecrübesi ve eğitimdeki güçlü metotlarıyla dikkat çekiyor.

💻 Online platform üzerinden gerçekleşecek dersler, Türkiye'nin dört bir yanından katılmak isteyen adaylar için büyük bir fırsat sunuyor. Eğitimler sadece canlı olarak değil, kayıt imkanıyla tekrar izlenebilir olacak şekilde planlandı. Böylece öğrenciler istedikleri zaman, istedikleri yerden tekrar yapabilecekler.

Kurs İçeriğinde Neler Var?
Güncel Müfredata Uygun Ders Anlatımları

PDF Notlar & Ödev Takip Sistemi

Soru Çözüm Teknikleri ve Deneme Sınavları

WhatsApp Destek Grubu ile Anında Danışmanlık

Ders Kayıtlarına 7/24 Erişim

Sınırlı Kontenjan – Kayıtlar Başladı!
Adaylar www.arifarslaner.com adresinden detaylı bilgi alabilir ve kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirler. Soru sormak veya bilgi almak isteyenler, 0534 357 62 50 numaralı telefon üzerinden de iletişime geçebilir.

🎯 DHBT 1 ve DHBT 2 düzeyinde sınava hazırlanan herkes için eşsiz bir kaynak olan bu eğitim, kısa sürede yoğun ilgi görmeye başladı.