« Yanıtla #21 : 05 Temmuz 2008, 03:51:08 »
Selamun Aleyküm Gönül dostlarım...
Aranızda olamayışım,hastalığımdandır.
Bana dua edin dostlar.Nazenin gönlüm yaralı serçe gibi çırpınıyor.
Hayat içinde küçük küçük hayatlar yaşıyoruz…ve her çalan kapının ardından tutuşturuluyor elimize dönem ödevlerimiz…onlarca dönem ödevini hakkıyla ifa etmeye çabaladım…ta ki şu yüreğime çaresiz acılar yaşatan zor hayat sınavına kadar;güvenmiştim ama yanılmışım,sendeledim,tükendim kendime gelemiyorum.
Ağrısından,sızısından, amansız hastalığından ötürü gece boyu uykusuz kalan hastalar,umutlarını Sana salmışlar.İnsanları belalara uğratmak Sen’in rahmetindendir ey Yüce Mevlam.Çünkü Sen’in kahrında gizli bir lütûf vardır.Hastaların “ah”ını, lütfûnla rahmete dönüştür Allah’ım..Ümitsizliklerimizi ümide dönüstür.
Üzüntüyü sarıp sarmalayan bir yolcuyum…
Hüzünlü yüreğimi sonsuz acılara bırakan...
Her söyleyemediğim sözler için yüreğimde izler bırakan...
Acılarımı harmanlayan şimal rüzgarları ne de çabuk sustu?
Hüzünlü yüreğimin üzerine hangi el mutluluğu inşa edecek?
Bir yanım tevazuda,Bir yanım dimdik ayakta,
Misal Lâmelif…Elifi çözdüm, Lâmı düğümledim
Kendi”me bir Mim koydum“Kendim” oldum
Dönüp dolaşıp sonunda bir noktada son buldum!
Selam olsun ömür seccadesini gönül dergahına serenlere...!
Ey kalpleri nuruyla sarıp okşayan!
Öğrendik ki dua ; gözyaşlarıyla yazılmış bir mektup.
Ve bir bekleyiştir, iştiyakla, korkuyla, ümitle bekleyiş.
Ey gökyüzünü kudretiyle sürmeleyen!
Rahmetini serp taşlaşan gönüllere Ey Rabbim!
Duaları semadan çevrilmeyenler adına, geceleri nurlarıyla sabahlara çevirenler adına, samimiyeti nakış nakış ömür gergefini işleyenler adına,sabah ezanların okunduğu bu seher vaktinde ;hasta olan ruhum,bedenim,yaralı kanayan yüreğimin yeniden dirilişi Yüce Rahmanın sonsuz şefkatinden,merhametinden banada bahşetmesi için sizlerden DUA istiyorum arkadaşlar.
Aranıza yeniden dönebilmem için Duanızda beni ne olur unutmayın...
Her günüm acı içinde ağlayarak geçiyor.Dinermi acep birgün benimde bu acılarım.
Gözyaşları içinde yazdığım bu satırlar dermansız kalan parmaklarım kendimi ifade etmeme müsade etmiyor.
Söyleyemediğim her yürek sancım için Kelime-i Tevhid hürmetine Ya Yab diyorum...
Kelime-i Tevhid Hürmetine Ya Rab Sen Dualarımı Dualamızı kabul et...Amin...