Neler yapmalıyım

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı rukiye

• RUKİYE
  • *
  • 39
  • +3/-0
  • [c=6]вαкαη вєη ∂єğιℓιм;вαктıяαη вιяι ναя!кσηυşαη в
Ynt: neler yapmalıym
« Yanıtla #5 : 25 Mayıs 2008, 18:07:54 »
You are not allowed to view links. Register or Login
dusman kım bılmıyorum herkesı kendım gıbı goruyorum ama hep benım sırtımdan vuruyorlar inan okadar cok acımasız ınsanlar kı akraba bıle kuyularımızı kazıyor ama ben yınede kötü olmuyorum ne kadar basıma bela sarsalarda yınede kötü olamıyorum arkadaslar.içimdeki hıs bu kötülük yoluna gıtmıyor

ZALİM KARDEŞİM ŞİMDİ SANA BİRŞEY SORACAĞIM yaşadıgın olumsuzluklara  karşı  kötü olmak istiyor musuun peki? onlar bana bunu yaptı bende onlara  kötü birşey yapayım diyor msuun? BENCE DEMİYORSUNDURR içinde kötülük  besleyemiyorsunn (MAŞAllah -SÜBHANAAllah)  BENCE sen rabbbini en çok MERHAMETLİ OLARAK TANIYORSUN  sen mermametli tanıdıgından rabbim RAHİM  isminin bir suretini üzerinde yansıtıooo  ki bence  çok sanslısın  SEN YILMA SADECE  RABBİMDEN YARDIM İSTE!   bizler ancak ona kulluk eder ve ancak ondan YARDIM BEKLERİZ                           

anlatabildim mi kardeşim!

Çevrimdışı Güneş

• 427
  • +121/-0
« Yanıtla #6 : 29 Mayıs 2008, 10:35:13 »
evet tesekkur ederım yok ben kendıme sunu soylerım bana yapılan bır seyı baskasına yapma gıbı bır soz bılırım ve ben ben ıcımden asla kotu bırsey beslemem.ben sadece Allaha havaleedıyorum bu ınsanları.cunku bu dunyada ne yaparsam kendıme ıyılıgıyle gunahıyla sevabıyla yuce Allahıma sukurler olsun benı boyle yarattıgı ıcın.benı aydınlattıgınız ve yarıdmnız ıcın Allah razı olsun

Çevrimdışı Güneş

• 427
  • +121/-0
« Yanıtla #7 : 30 Mayıs 2008, 18:54:49 »
arkadaslar ben nıkı nasıl degıstırebılırım

Çevrimdışı Nazenin

• d@ml@
  • 595
  • +154/-1
  • Umudum,çarem,tek dayanağım sensin Allahım.
Ynt: Neler yapmalıyım
« Yanıtla #8 : 30 Mayıs 2008, 19:32:52 »

"Cennete girmek için ne yapacağını soran bir zata, Peygamber efendimiz (Müezzin veya imam ol) buyurdu. O da (yapamam) dedi. (Öyle ise namazını ilk safta kıl) buyurdu. "(Buhari)

"Allahü teâlâ, ilk saftakilere rahmet eder, melekler de ilk saftakilere dua ve istigfar eder.)" [Ebu Davud, Nesai, İ. Ahmed]

(Mescit ehline rahmet, önce imama, sonra sağ taraftakilere, sonra da diğer saflara iner.) [Deylemi)

Çevrimdışı Nazenin

• d@ml@
  • 595
  • +154/-1
  • Umudum,çarem,tek dayanağım sensin Allahım.
Ynt: Neler yapmalıyım
« Yanıtla #9 : 30 Mayıs 2008, 19:34:48 »
You are not allowed to view links. Register or Login
arkadaslar ben nıkı nasıl degıstırebılırım

Kardeş sen değişemezssin nickini sen ismini seç ben iletirim adminlerimize onlar değişir anlaştıkmı... (özel mesajına bakmadınmı sen arkadaşım?)  vvv