0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben taş fırın erkeğiyim nasıl olsa atmak serbest
Ben kılıbık değilim hiç kuşkunuz olmasın Kızsam hanıma hava atamaz mıyım sanki Beni eve almazmış almasa da almasın Çıkıp evin damında yatamaz mıyım sanki Hanıma el kaldırmak sığmaz benim şanıma Bazı ağır sözleri dokunsa da kanıma Kontrolden çıkarım tak dedi mi canıma Surat asıp kaşımı çatamaz mıyım sanki Bir gün hiddetle gelip benim karşımda dursa Hızını alamayıp ikide tokat vursa Merdanenin zoruyla bana yemek yaptırsa Tuzunu biraz fazla katamaz mıyım sanki Kazak erkek dediğin benim gibi olmalı Ara sıra hanımın gönlünü de almalı Çamaşır yıka derse kolayını bulmalı Makinenin fişini takamaz mıyım sanki Asla ileri gitmem ben bilirim haddimi Biraz alttan alırım hanım isyan etti mi Yerden yere vursa da benim yedi ceddimi Ne var bunda dilimi tutamaz mıyım sanki Zenginliğe özenip lüks içinde yaşarsa Olur olmaz masraflar bütçemizi aşarsa Allah korusun hani bir de sabrım taşarsa Evimi, arabamı satamaz mıyım sanki (alıntı)
You are not allowed to view links. Register or LoginBen taş fırın erkeğiyim nasıl olsa atmak serbest Diplomandaki notları çok merak ediyorum. Notların hepsi 10 olursa;takdir belgeside benden olucak