Ağrı dağı efsanesi

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Leb-i Damla

• La taknetû..!
  • Yer: Sadabad
  • 2529
  • +270/-0
  • UMUT Dünyası mı, UNUT Dünyası mı?
    • Uyanan Gençlik
Ağrı dağı efsanesi
« Yanıtla #5 : 22 Aralık 2008, 00:52:41 »
Benim pc bozulunca tamirden geldiğinde binleri bulan arşivim sıfırlanmıştı malesef.
Üzgünüm iş sana düşüyor yine sayın admin. hyhvv

Çevrimdışı D®agon

• Ezberletmez Öğretir
  • Yer: Ankara
  • 11656
  • +524/-0
    • Arif Hocam
Ağrı dağı efsanesi
« Yanıtla #6 : 22 Aralık 2008, 01:10:07 »
Ne ağrı dağıymış ya...Remix li bir tane bulabildim.  ooff

Şimdilik bununla idare edelim...  hyhvv

Çevrimdışı Leb-i Damla

• La taknetû..!
  • Yer: Sadabad
  • 2529
  • +270/-0
  • UMUT Dünyası mı, UNUT Dünyası mı?
    • Uyanan Gençlik
Ağrı dağı efsanesi
« Yanıtla #7 : 22 Aralık 2008, 01:18:13 »
Remixsiz olsaydı daha iyi olurdu,bulursan değişirsin.
Bu efsane bu kadar beddualar edilmiş bu remix pek bir çoşkulu.
tey tey mi yapsak ne  kihhh  0399

Çevrimdışı drfm

• Yer: Antalya
  • 354
  • +32/-0
Ağrı dağı efsanesi
« Yanıtla #8 : 23 Aralık 2008, 00:00:15 »
 kihhh  bu yazıya bu arka fon hiç gitmemiş dragon gülsemmi ağlasammı

en iyisi güleyim ben  hyhvv   kihhh

Çevrimdışı DIAMOND1997

• Yer: iskenderun
  • 239
  • +13/-0
Ağrı dağı efsanesi
« Yanıtla #9 : 11 Ocak 2009, 08:52:43 »
  hossgeldin     böyle bir hikayeye  kim inanır ki  yinede  103 aarroo

okk okk okk okk okk okk okk okk okk

bide benden hikaye asss
                                                                     ÖLÜM YANINDA
bu anlattıklarım gerçek ben bir gün evde yalnızdım arkadaşlarımı çağırdım hepbirlikte evde benim yatağımın üstünde oturuyorduk arkadaşım 3 harfli şeyden ve şeytanlardan konuşmaya başladı bende susadığımı söledim gittim suyu felan koydum aniden içerden garip garip sesler gelmeye başldı gidip sessizce baktım birde baktım arkadaşlarım aynaya gözleri dalmış heryer kanlar içinde ve arkadaşlarımın organları gözüküo korktum beni görmemişlerdi ama o anda ortaya bişey çıktı kırmızı ve büyük adı:ŞEYTANDIve çok korkmuştum o anda biliçsizce bağırdım beni gördüler ben bidaha bağırdım o anda annemler kapıdan girdi benim bağırdığımı duydular ve hemen yanıma geldiler ama onlar ebnim gördüklerimi görmüyolar dı fakat gerçekti noldu kızım dedi felan ben şoktaydım şeytan bana bana geliodu ben şok oldum sadece ona bakıodum ve birden herşey yok oldu o gün uyumadım sadece aynaya bakıp bağırıyordum annemleride uyutmadım çok korkmuştum ertesi gün korkum biraz geçti arkadaşlarımmın evlerine gittim yoklardı o gün başka bi arkadaşımın ev.ne gittim belki kendimi rahat hissederim diye gece uyandım mutfağa girdim ayna gördüm bi baktım orda bişeyler canlanıyo ve eski arkadaşlarımı gördüm şeytanı gördüm 3 harfli şeyi gördüm en sonunda şöle bi yazı geldi "merak etme sen ölmiceksin ama arkadaşlarının işi bitti" çok korktum ve bağırdım o anda herkesin kapının arkasında beni izlediğini gördüm ve yanıma gelip bizde gördük dediler ben o gece çok rahat uyudum ve bi daha böyle bi olay olmadı!!!!(şu an çok rahatım ve psikolojim bozulmadı)