Toggle navigation
Ana Sayfa
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Giriş Yap
Kayıt Ol
×
Close
Giriş Yap
Remember me
Sorular ve Cevaplar
Soru Bankası
Genel Kültür
Konu:
Hangisi incir, dut ve kuru üzüm mayalandıktan sonra damıtılarak elde edilen,
« önceki
sonraki »
+
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Hangisi incir, dut ve kuru üzüm mayalandıktan sonra damıtılarak elde edilen,
0 Yanıt
3150 Gösterim
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bilgecan
Join Date: Oca 2013
Yer: İstanbul
3279
+521/-0
Cinsiyet:
1 Soru - 1 Cevap
Hangisi incir, dut ve kuru üzüm mayalandıktan sonra damıtılarak elde edilen,
«
:
27 Ocak 2015, 09:55:28 »
SORU: Hangisi incir, dut ve kuru üzüm mayalandıktan sonra damıtılarak elde edilen, alkol derecesi düşük bir tür rakıdır?
a ) Şıra
b ) Boğma
c ) Kıtlama
d ) Kuntra
CEVAP:
Boğma
Kayıtlı
+
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Sorular ve Cevaplar
Soru Bankası
Genel Kültür
Konu:
Hangisi incir, dut ve kuru üzüm mayalandıktan sonra damıtılarak elde edilen,
Yukarı git
Aşağı git