Malzemeler200 gram tavuk salam
100 gram sucuk
100 gram sosis
Hamuru için
10 gram yaş maya
3,5 su bardağı un
1 çay kaşığı tuz
1 çorba kaşığı şeker
1,5 su bardağı ılık süt
Üzeri için 2 çorba kaşığı salça
1 su bardağı süt
5 adet sivri biber
50 gram sucuk
100 gram kaşar peyniri
YapılışıHamuru için yaş mayanın içine bir miktar ılık süt koyup kabarmasını bekleyin. Daha sonra üzerine unu şekeri ve tuzu ılık sütle yumuşatarak hamuru yoğurmaya başlayın. Yumuşak bir hamur haline gelen bu karışımı kabarması için üzerini kapatıp bir saat kadar dinlendirin. Bu arada salam, sosis ve sucukları dilimleyin, kaşar peynirde dilimleyin. Salçayı sütle karıştırıp hazırlayın. Hamuru elinizle açarak tepsiye yerleştirin. Üzerine salçalı sütü gezdirip her tarafına yayın. Üzerine dilimlenmiş sucuk, salam, sosis ve sivri biberi yerleştirin. En son kaşarpeyniri rendesini de üzerine gezdirip 200 derecedeki fırında 15 dakika pişirin.