Forumdan Ayrılıyorum

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Leb-i Damla

• La taknetû..!
  • Yer: Sadabad
  • 2529
  • +270/-0
  • UMUT Dünyası mı, UNUT Dünyası mı?
    • Uyanan Gençlik
Forumdan Ayrılıyorum
« : 20 Eylül 2008, 23:49:07 »
Forumdan Ayrılıyorum

Sarışın: Forumda sarışın sayısı artmaya başladı. Ben "aptal olmayan sarışın" ünvanımı kimseye kaptırmak istemiyorum. Kariyerimin zirvesindeyken bırakmak istiyorum. Boyalarım akmadan, ibibikler ötmeden .. Hoşçakalın ... 039

Alıngan: Zaten unutuldum, gitsem de kimse farketmiyecek. O yüzden yazayım dedim, ben diyorum, gidiyorum .. Ooo, kime diyoruz ?! Bak hiç dinliyorlar mı ?  ooff

Admin: Forumdan ayrılıyorum. Taksidi ödüyemedik bu ay. Doğal olarak siz de ayrılmış olacaksınız. Canlarım benim, benim ayrılmama hiç dayanamazsınız!!! akss

Muhalif doğacı: Forumdan ayrılıyorum arkadaşlar .. Direnişlerime rağmen forumun en altındaki ağaçlar kesilerek "forum oyunları" bölümü açıldı. Adminleri şiddetle kınıyorum ... icox

Duygusal:   ben bennn  ………………….daha fazla konuşamayacağım...  üzzgün

Kıskanç:  Hiç bi isimli konularda ismim geçmiyo. İlle söylemem mi lazım kardeşim ? En kısa zamanda kendimi o tür topiklerde görmek istiyorum, fazla zamanım yok, akşam oldu, ortama akmam lazım .. Akmerkez beni bekler .. Adım en az 3 isimli topikte geçene kadar foruma uğramıyacağım ...  81x

Yeni Üye: Ben çok yeniyim. Eskiyene kadar foruma girmiyeceğim. seevv   

Çevrimdışı ...katre...

• ....€vindar....
  • Yer: Düşlerin Yeşermeye Başladığı Sınır Şehrinden....
  • 828
  • +30/-0
  • !!!..GOD IS THE LIGHT..!!!
Ynt: Forumdan Ayrılıyorum
« Yanıtla #1 : 21 Eylül 2008, 08:28:44 »
 heheh çok güzel.. seevv