Forumdan Ayrılıyorum

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ...katre...

• ....€vindar....
  • Yer: Düşlerin Yeşermeye Başladığı Sınır Şehrinden....
  • 828
  • +30/-0
  • !!!..GOD IS THE LIGHT..!!!
Forumdan Ayrılıyorum
« : 22 Ağustos 2008, 08:43:18 »
Sarışın: Forumda sarışın sayısı artmaya başladı. Ben "aptal olmayan sarışın" ünvanımı kimseye kaptırmak istemiyorum. Kariyerimin zirvesindeyken bırakmak istiyorum. Boyalarım akmadan, ibibikler ötmeden .. Hoşçakalın ..

Alıngan: Zaten unutuldum, gitsem de kimse farketmiyecek. O yüzden yazayım dedim, ben diyorum, gidiyorum .. Ooo, kime diyoruz ?! Bak hiç dinliyorlar mı ?

Admin: Forumdan ayrılıyorum. Taksidi ödüyemedik bu ay. Doğal olarak siz de ayrılmış olacaksınız. Canlarım benim, benim ayrılmama hiç dayanamazsınız!!

Muhalif doğacı: Forumdan ayrılıyorum arkadaşlar .. Direnişlerime rağmen forumun en altındaki ağaçlar kesilerek "forum oyunları" bölümü açıldı. Adminleri şiddetle kınıyorum .. Kın kın kın..

Duygusal:  ben bennn :'( ………………….daha fazla konuşamayacağım

Kıskanç:  Hiç bi isimli konularda ismim geçmiyo. İlle söylemem mi lazım kardeşim ? En kısa zamanda kendimi o tür topiklerde görmek istiyorum, fazla zamanım yok, akşam oldu, ortama akmam lazım .. Akmerkez beni bekler .. Adım en az 3 isimli topikte geçene kadar foruma uğramıyacağım ..

Yeni Üye: Ben çok yeniyim. Eskiyene kadar foruma girmiyeceğim  ;D ;D

;D ;D ;D

Çevrimdışı Halime

• ***Sen kaldırım taşlarını dize dur önüme, ben toprağa basa basa senden uzaklaşıyorum ***
  • Yer: İsk€nd€run
  • 2695
  • +198/-0
  • Ve Birgün Bu Dünya Gül Bahçesine Dönecek..
Ynt: Forumdan Ayrılıyorum
« Yanıtla #1 : 22 Ağustos 2008, 18:55:04 »
 kihhh kihhh

aarroo