0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
You are not allowed to view links. Register or LoginGeçmedi vakitler gelmedi sabah Gece yalnızlığı yâr'dı bu gece Gecenin aşkını bilmedi sabah Uyandı derdini sor'du bu gece Geceler saklayın gözyaşlarımı Aşılmaz bir kale sur'du bu gece Bir sana söyledim eyvah'larımı Sır'larım sine'mi vur'du bu gece Geceyi dinlerken yaktım yasımı Aldı yüreğimi ger'di bu gece Yok etti bir anda can elmasımı Küllerimi yere serdi bu gece Hayırlı geceler uyanan gençlik...Yinemi hüzün...
Geçmedi vakitler gelmedi sabah Gece yalnızlığı yâr'dı bu gece Gecenin aşkını bilmedi sabah Uyandı derdini sor'du bu gece Geceler saklayın gözyaşlarımı Aşılmaz bir kale sur'du bu gece Bir sana söyledim eyvah'larımı Sır'larım sine'mi vur'du bu gece Geceyi dinlerken yaktım yasımı Aldı yüreğimi ger'di bu gece Yok etti bir anda can elmasımı Küllerimi yere serdi bu gece Hayırlı geceler uyanan gençlik...
Allah hüzünlü yüreklere huzur verir inşAllah. üzzgün
You are not allowed to view links. Register or LoginAllah hüzünlü yüreklere huzur verir inşAllah. üzzgünAminnnn.İnşaAllah... Dualarda unutulmamak dileğim... Hayırlı geceler hayırlı sahurlar dragon şirin kardeşim...