Toggle navigation
Ana Sayfa
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Giriş Yap
Kayıt Ol
×
Close
Giriş Yap
Remember me
Sorular ve Cevaplar
Bilgi Bankası
Kadın ve aile
Yemek tarifleri
Et Yemekleri
Tavuk ve Av Etleri
Konu:
Tavuk Göğsü
« önceki
sonraki »
+
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Tavuk Göğsü
0 Yanıt
2550 Gösterim
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
melike
Join Date: Mar 2008
Yer: ANKARA
739
+66/-0
Cinsiyet:
Dal rüzgarı Affetse de...Kırılmıştır bir kere...
Tavuk Göğsü
«
:
06 Mayıs 2008, 16:12:00 »
Tavuk Göğsü
Malzemeler
4 Su bardağı süt
1 Su bardağı tozşeker
3 Kahve fincanı sübye
75 gr tavuk göğsü
Yarım çay kaşığı tuz
Üzerini süslemek için tarçın
Hazırlanışı
* Tavuk göğsünü tencereye koyup, üzerini örtecek kadar su ile pişirin ve soğumaya bırakın.
* Bir kaba soğuk su doldurup tavuk göğsünü elinizle ovuşturarak küçük parçalara ayırın (tavuk göğsü soğuk suda liflenir ve toplanır).
* Sütü geniş bir tencerede kaynatın ve ateşten indirin.
* Tavuk göğsünü kaynamış süte ilave edip 30 dakika dinlendirin.
* Dinlendirme işlemi bitince diğer malzemeleride sütlü karışıma ilave edip 60 dakika kaynatın.
* Kaynarken sürekli karıştırın.
* Hazırladığınız tavuk göğsünü geniş bir tepsiye yayın.
* Soğuyunca dilimleyip rulo şeklinde sararak servis tabağına koyun.
* Üzerini tarçınla süsleyip soğuk olarak servis yapın.
Kayıtlı
+
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Sorular ve Cevaplar
Bilgi Bankası
Kadın ve aile
Yemek tarifleri
Et Yemekleri
Tavuk ve Av Etleri
Konu:
Tavuk Göğsü
Yukarı git
Aşağı git