Toggle navigation
Ana Sayfa
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Giriş Yap
Kayıt Ol
×
Close
Giriş Yap
Remember me
Sorular ve Cevaplar
Bilgi Bankası
Pratik Bilgiler - Püf Noktası
Konu:
Sebze pişirme önerileri
« önceki
sonraki »
+
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Sebze pişirme önerileri
0 Yanıt
3206 Gösterim
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nadya
Join Date: Mar 2008
Yer: Konya
2940
+237/-0
Cinsiyet:
Sebze pişirme önerileri
«
:
15 Ekim 2009, 19:02:31 »
Sebze yemekleri yaparken en çok şikayet edilen iki konu vardır:
Keskin kokulu yiyeceklerin kokularının yemeğe sinmesi ve yeşil renkli sebzelerin renklerini kaybetmesi
Her iki problemin de çözümü tektir ve çok basittir
Soğan, karnabahar, lahana gibi keskin kokulu yiyeceklerin kokularının yemeğe sinmesinden şikayetçiyseniz, bu sebzeleri pişirirken tencerinin kapağını aralık tutun
Kapağı açık tutularak pişirilmesi gereken diğer yemek türleriyse yeşil renkli sebzelerin kullanıldığı yemeklerdir
Böylece, buharın dışarı çıkması sağlanacak ve sebzeleriniz renklerini kaybetmeyecektir
Eğer sebzelerinizi haşlayacaksanız ve renklerinin de kaybolmamasını istiyorsanız,
haşlama suyuna bir miktar sirke ekleyin.
Çok bilinen bir öneri olmasına rağmen tekrar etmekte fayda görüyoruz
Yemeklerinizin daha lezzetli olmasını istiyorsanız yemeklerinize sıcak su ekleyin....
Kayıtlı
+
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Sorular ve Cevaplar
Bilgi Bankası
Pratik Bilgiler - Püf Noktası
Konu:
Sebze pişirme önerileri
Yukarı git
Aşağı git