Malzemeler400 gram tavuk ciğeri
1 su bardağı un
Kızartmak için sıvı yağı
Tuz, karabiber, kimyon, kırmızı pul biber
1 demet taze soğan
Yapılışı:Tavuk ciğerini yıkayıp süsün. Derin bir kabın içine unu koyup üzerine süzülmüş ciğerleri ekleyip harmanlayın. Unundan silkelenmiş tavuk ciğerleri kızgın yağda 5 dakika kızartıp çıkartın. Daha sonra servis yapılacağı sırada yine kızgın yağın içine koyup 5 dakika daha pişirin ve kapaklı bir tencerenin içine yerleştirin. Üzerine baharatları ekleyip tencereyi silkeleyin. Bu şekilde 5 dakika daha demlenmesini sağlayın. Bu arada taze soğanı irice doğrayıp biraz suda bekleyip servis tabağını süslemek için kullanabilirsiniz. Ciğer çok pişirilirse sert olur ve baharatlarla kapağı kapalı olarak dinlendirmek de ciğerin yumuşamasını sağlar.