AllahÜMME YA REZZAK
AllahÜMME YA REZZAK
AllahÜMME YA REZZAK
AllahÜMME YA REZZAK
AllahÜMME YA REZZAK
AllahÜMME YA REZZAK
ZENGİN OLMAK İÇİN (SABAH AKŞAM 3 ER DEFA OKUNUR.)“YÂA HAMİYDE’L FİAALİ ZELMENNİ ALÂA CEMİ I HALKIHİİ BİLUTFİHİİ”
RIZK:BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİYM YA Allah, YA Allah YA RABBİ YA RABBİ YA RABBİ YA HAYYÜ YA KAYYÜM YA ZÜLCELALİ VEL İKRAM EŞELÜKE BİSMİKEL AZİYMİL EAZAM ENTERZUKNİ RIZKAN HELALEN DAYYİBEN BİRAHMETİKE YA ERHAMER RAHİMİYN AMİN
BORÇ SIKINTISINDAN KURTARAN VE BORÇ ÖDEMEYİ KOLAYLAŞTIRAN,YENİ KAPILAR AÇAN DUA :AllahÜMME İNNİ EUZÜ BİKE MİNEL HEMMİ VEL HAZENİ VE EUZÜ BİKE MİNEL ACZİ VEL KESELİ VE EUZÜ BİKE MİNEL CÜBNİ VEL BUHLİ VE EUZÜ BİKE MİN ĞALEBETİD DEYNİ VE KAHRİR RİCALİ
BORÇ:BİR KİMSE PERŞEMBE GÜNÜ DUHA NAMAZINI KILDIKTAN SONRA HİÇ KİMSE İLE GÖRÜŞMEDEN, KONUŞMADAN "YÂ SEMİ" İSMİNİ 100 KERE OKUYUP AllahÜ TEALA HAZRETLERİNE HACETİNİ ARZEYLERSE HAK TEALA ONUN İHTİYACINI GİDERİR.
BORÇ:Rahmâneddünyâ vel âhireti ve rahîmehümâ tu’tî minhümâ mâ teşâü ve temne’u mâ teşâü ferhamnî rahmeten tuğnî bihâ an rahmeti men sivâke. Allahümmekdı annî deynî. (Hâkim)
BORÇ:AllahÜMME EKFİNİ Bİ HELALİKE AN HARAMİKE VE AĞNİNİ Bİ FADLİKE AVMEN SİVAK.
BORÇ:"ey tasayı yüreklerden söküp atan,
ey kaderleri gideren,
ey darda kalanların duasına icabet eden,
ey dünya ve ahiretin rahman ve rahimi Allah'ım !bana merhamet eden sensin başkalarının merhametine ihityaç bırakmayacak rahmetinle bana merhamet eyle beni borçsıkıntısından kurtar beni borçlanacak hallere düşürme
ey mülkün sahibi Allahım !sen malı ve mülkü dilediğine verir dilediğinden alırsın dilediğin kulunu aziz ,dilediğin kulunu zelil edersin hayır senin elindedir şüphesizsiz senin herşeye gücün yeter ...(11-33-99 kere okuyun)
BORÇ:"borç duası: hadis-i şerifte, (ya muaz, şu duayı okursan, dağ gibi borcun olsa da, Allah ödetmeyi nasip eder.) buyuruldu. ali imran suresinin 26. ayeti okunduktan sonra, şu dua okunur: rahmâneddünyâ vel âhireti ve rahîmehümâ tu’tî minhümâ mâ teşâü ve temne’u mâ teşâü ferhamnî rahmeten tuğnî bihâ an rahmeti men sivâke. Allahümmekdı annî deynî. (hâkim)"
AL-İ İMRAN 26 - De ki: "Ey mülkün sahibi Allah'ım! Sen mülkü dilediğine verirsin, dilediğinden de onu çeker alırsın, dilediğini aziz edersin, dilediğini zelil edersin. Hayır Senin elindedir. Muhakkak ki, Sen her şeye kâdirsin.
Allah KABUL ETSIN....RABBİM TÜM SKINTIDA OLANLARIN RIZKINI COĞALTSIN İŞAllah