Toggle navigation
Ana Sayfa
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Giriş Yap
Kayıt Ol
Close
Giriş Yap
Remember me
Sorular ve Cevaplar
Bilgi Bankası
Edebiyat ve Hobi
Yürek Esintileri
Konu:
Bir öyküsün sen artık
« önceki
sonraki »
+
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Bir öyküsün sen artık
1 Yanıt
3104 Gösterim
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
RABİA
Yer: Gaziantep/islahiye
415
+71/-0
Bir öyküsün sen artık
«
:
21 Nisan 2008, 12:28:52 »
Hayatla mücadelemde saflarımın çoğunu kaybettiğim günlerdi.
Birbirinin aynı olan günlerde,bana uzatılan her dalı İşte beni kurtaracak dahiç geri çevirmeden tutuyordum.daha elimi uzatır uzatmaz kırılacağını biliyordum oysa.Yenilgiyi asla kabullenmeyen beynim,alarm zilleri çalıyordu sanki.
Ben ,ben olmaktan çıkıyordum.Bunu fark ettiğim halde bir şey yapamamamın acısıyla gittikçe kabuğuma çekiliyordum.Zevk aldığım hiçbir şeyin önemi yoktu artık.Bir şey aramıyordum,bir şey istemiyordum.Ne beklediğimi de bilmiyordum.Bitmeyen geceler,huzursuz uykular,uyanmak istemediğim sabahlar birbirini kovalıyordu.Geleceğe dair umutlarımın birer birer beni terk ettiği o günlerde sürpriz yaptın sen banaYou are not allowed to view links.
Register
or
Login
Birden çıkıverdin karşıma işte.
Yüreğim yeniden canlanmaya başladı.Nasıl olduğunu unuttuğum gülümseme yeniden yayıldı yüzüme.
Kabuğum kırıldı,karanlık dağıldı,umutlar yeşerip içimdeki yerini aldı.Sabah olsun diye arşınladığım gecelerin bitmesini istemiyordum artık.Çünkü sen vardın.Seni yaşamak istiyordum.Yaşadıkça çoğalıyordun.Sonsuz bir keşfe çıkıyordum.Seninle ilgili öğrendiğim her şey bir daha silinmemek üzere beynime kazınıyordu.Yastığa başımı koyup gözümü kapadığımda içimi sonsuz bir huzur kaplıyordu.Seninle birlikte yenilendiğimi hissediyordum.Her sabah yeni güne değil,mutluluğa uyanıyordum.Her sabah bütün hücrelerimin sanki ilk kez o gün doğmuşlar gibi harekete geçişini hayret ve heyecanla izliyordum.Sesini duymak gücümü arttırıyor,tükenmeyecek bir enerji veriyordu.
Oysa hiç kolay değildi biliyordum. Olumsuzlukları birbiri ardına sıralasak daha baştan kendimi yine kabuğumun içine çekmem gerekirdi belki de.
Ama kabullenmek yoktu benim sözlüğümde.Bu sözcüğe teslim olamazdım.
Olmadım da.....
Sen benim için bir şanssın .
Hayat her zaman böyle şanslar sunmaz insana.Sunduğunda da bunun değerini bilmek gerek.Ve ben,Hayatın bana verdiği bu şansı sonuna kadar kullanamaya kararlıyım.
Bir öyküsün sen artık.Hep yazılacak;ama,sonu gelmeyecek bir öykü
ggüüll
Alıntı
cangema
Yer: Ankara
117
+13/-5
«
Yanıtla #1 :
21 Nisan 2008, 15:11:11 »
RABIACIĞIM YÜREĞİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL
+