SEVGİLİLER SEVGİLİSİNE
Sen gittin...
O gün ne olduysa oldu;kir bastı sehirleri ve yürekleri.Güller eskisi gibi kokmaz oldu.
Rüyalarım hayra yorulmaz renklere boyandı,hayallerimi ruhsuz ressamlar ciziyor artık.
Ve ben karanlık gece de ay'ını,soguk gündüz degünesini ve sıcak cöller de rüzgar bakıslı efendisini arayan bir sevdalıyım...
Gönlümün gülü,sinemin sünbülü,yüregimin bülbülü,derdimin dermanı,ruhumun fermanı,gözbebegim,sevda iklimim,güzel kokan mevsimim,gül kokulum...günesim,yıldızım,ısıgım,Medine'deki nurum,gücsüzlügümün gücü,caresizligimin,caresizligimin caresisin...
Rasulüm;
Her birimiz iyice kirlenen ve gittikce dengesini yitiren,bir cagda amacsız amacsız dolasan,acayip hallere giren insan toplulugu olduk.Kendi degerlerimizi coktan sessizlige gömdük bile Herseyin oldugu gibi degerlerimizin üzerine de bir örtüyle örtüp coktan ulasamayacak bir yerlere kaldırdık bile...
Efendim;
Gel,kine kilitlenenlerin kilidini kırmak icin,nefrete odaklananların nefretini ortadan kaldırmak icin,düsmanlıga sadık kalanların,zavallı ruhların boyunlarından tasıdıkları zincirleri cözüp acmak ve dagıtmak icin gel...
Sultanım;
Gel,Senin sevginle sevgilerimizi,Senin merhametinle merhametimizi,Senin sefkatinle sefkatimizi,Senin sinenle sinelerimizi,Senin muhabbetinle bizim muhabbetlerimizi,Senin hosgörünle hosgörümüzü costur Efendim...
Ya RasulAllah;
Ben Seni bekleyecegim;yıldızlar tükenene kadar,geceler ısıyana kadar,günes dogup batana kadar bekleyecegim...Kuslar göcüp gidene kadar,agaclar yapraklarını dökene kadar;
SENİ HEP BEKLEYECEGİM