0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ve aleykümselam kardeşimhoş geldin sefalar getirdin boş gelmeseydin... bilgilerini , paylaşımlarını , yorumlarınıda getirseydin inş umuarım kalıcı olursun
You are not allowed to view links. Register or Loginve aleykümselam kardeşimhoş geldin sefalar getirdin boş gelmeseydin... bilgilerini , paylaşımlarını , yorumlarınıda getirseydin inş umuarım kalıcı olursun hoş bulduk Allah razı olsun...boş geldiğime bakma değerli kardeşim...öncelikle sizin değerli paylaşımlarınıza saygızızlık etmeden onları okuyup daha sonra paylaşımda bulunurum inş.açıkçası sizlerin değerli paylaşımlarını değerlendirmeden, haddimi aşıp paylaşım yapmam...ayrıca ben sizi başka bir formdan kısmen tanıyorum,siz de beni tanırsınız sanırım... adım ensar fakat aynı ismi kullanan başka üyemiz old.için beni ensari olarak bieceksiniz...
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Loginve aleykümselam kardeşimhoş geldin sefalar getirdin boş gelmeseydin... bilgilerini , paylaşımlarını , yorumlarınıda getirseydin inş umuarım kalıcı olursun hoş bulduk Allah razı olsun...boş geldiğime bakma değerli kardeşim...öncelikle sizin değerli paylaşımlarınıza saygızızlık etmeden onları okuyup daha sonra paylaşımda bulunurum inş.açıkçası sizlerin değerli paylaşımlarını değerlendirmeden, haddimi aşıp paylaşım yapmam...ayrıca ben sizi başka bir formdan kısmen tanıyorum,siz de beni tanırsınız sanırım... adım ensar fakat aynı ismi kullanan başka üyemiz old.için beni ensari olarak bieceksiniz... kardeşim evet şimdi anladım kim oldgunuzu tekrar hoş geldin sevindik ailecek sizi gördügümüze yorumlarınıda paylaşabilirsin ama merakle bekliyoruz inşAllah