Gönüllerin Dostuna ggüüll
Nasıl anlatsam seni, nasıl anlatsam sana olan sevgimi, seni sözlerime nasıl sığdırsam bilemiyorum YA RASULAllah ggüüll
Sana sevgimi anlatmak bir asır sürer fakat seni kalbi imanla dolup taşan olgun bir mü'min kadar seviyorum.
Ya RasulAllah seni görmedim. Fakat tam bir Müslüman olarak cennet bahçelerinde seninle buluşmayı ümit ediyorum.
Güllerin efendisi gül peygamberim. Senin ümmetin olmak o kadar güzel ki. İnsanlar seni bilmeden seninle alay ettiler.
Senin o nur yüzünü görmeden, seni çizdiler. Nur yüzlüm, onlar seni görmeden, bilmeden nasıl çizerler,
Nasıl tutar elleri kalemi, nasıl çizer kağıda, nasıl yaparlar bunu.
Peygamberim, ne mutlu bana ki, senin gibi bir resulüm var. Biliyorum ki, Allah seni bize yol göstermen, bize örnek olman için gönderdi.
Ben de senin sünnetlerini elimden geldiğince yerine getirmeye çalışıyorum. Hayatımda karşılaştığım zorluklara karşı seni örnek alıyorum.
Senin kadar sabırlı, dinine bağlı bir Müslüman olmak istiyorum.
Sen o kadar sabırlısın ki;
Namaz kılarken üzerinden aşağı hayvan işkembesi döktüler, ggüüll
Sen onları cehennem azabından kurtarmaya, doğru yolu göstermeye çalıştığın halde sana inanmadılar, isyan ettiler, seni taşladılar.
Ve sen bütün bunlara rağmen sabrettin. Tek bir kötü söz bile söylemedin.
Biliyorum ki, bütün peygamberlerin sabırlı olmaları, peygamber olmalarında önemli bir etkendir.
Bende senden örnek alarak sabırlı bir mü'min olmak ve attığım her adımda, seni örnek alarak
Allah yolunda ilerleyen ümmetinden olmak istiyorum.
Bütün Müslümanlarında hak yolunda olup, seni örnek alan ümmetinden olmaları için dua ediyorum.
PEYGAMBERİM SENİ ÇOK SEVİYORUM… ggüüll