Ölen eşinden gelen mailler çıldırttı!

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Leb-i Damla

• La taknetû..!
  • Yer: Sadabad
  • 2529
  • +270/-0
  • UMUT Dünyası mı, UNUT Dünyası mı?
    • Uyanan Gençlik
« : 14 Eylül 2008, 00:14:21 »

11 09 2008 17:38
Kanserden hayatını kaybeden O.Y.'nin, ölümünden önce hazırladığı plan eşini korkuttu. Çılgına dönen kadın korkunç gerçeği bakın nasıl öğrendi.

O.Y., ölmeden önce ikna ettiği bayan arkadaşı sayesinde, ölümünden 2 ay sonra eşine "Gece gelip gırtlağını sıkacağım" yazılı mail attırdı.

Yaklaşık iki ay önce ölen eşi O.Y.'nin e-posta adresinden gelen maillerle paniğe kapılan H. Y., savcılığa başvurdu. "Gece gelip gırtlağını sıkacağım. Kızıma iyi bak" yazılı maillerin kimden geldiğinin araştırılmasını isteyen H.Y.'nin talimatı üzerine mailleri attığı belirlenen O.Y.'nin bayan arkadaşı A.Ü. gözaltına alındı. Kadıköy'deki evinde gözaltına alınarak Şişli Adliyesi'ne getirilen A.Ü.'nün, O.Y.'nin ölümünün ardından eşine, "ne mal olduğunu biliyorum, "gözüm üzerinde", "Gece gelip gırtlağını sıkacağım. Kızıma iyi bak" yazılı mailler attığı belirlendi. A.Ü., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Maillerin eşinden geldiği düşüncesiyle korkup bir süre psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen H.Y., "Bir kız çocuğu büyütüyorum. Bu konuda konuşmak istemiyorum. Eşimle hiçbir problemimiz yoktu. Bunu çevredeki herkesbilir. Hastalık psikolojisi nedeniyle böyle davranmış olabilir" dedi.

İHA

Çevrimdışı Arif Arslaner

• Yer: A'raf şehri
  • 4502
  • +1462/-0
  • Sen, Seni Sevdiğinle Bil Ey Can! "O" Seninledir.
    • Uyanan Gençlik
Ynt: Ölen eşinden gelen mailler çıldırttı!
« Yanıtla #1 : 14 Eylül 2008, 00:21:07 »
Daha neler duyacağız bakalım.İlginç... gull

Çevrimdışı ayşegül

• Yer: ANKARA
  • 150
  • +3/-0
« Yanıtla #2 : 14 Eylül 2008, 15:00:51 »
adam bakmış ölecek, ben öldükten sonra karım rahatça hayatını sürmesin diye öcünü sonraya bırakmış.valla beğendim kesin kadın adamın ömrünü yedi.

Çevrimdışı ...katre...

• ....€vindar....
  • Yer: Düşlerin Yeşermeye Başladığı Sınır Şehrinden....
  • 828
  • +30/-0
  • !!!..GOD IS THE LIGHT..!!!
« Yanıtla #3 : 14 Eylül 2008, 15:37:56 »
zavallı adamcık yaa...