a) Eren
b) Cemre
c) Ahsen
d) Yasemin
CEVAP: Ahsen
Grup Hepsi, 3 kişilik bir Pop - Teenage Pop kız grubudur.
Grubun üyeleri çocukluklarından beri birbirlerini tanımaktadırlar.
Grubun menajerliğini grup üyelerinden Cemre'nin annesi Şebnem Özberk yürütmektedir.
Hepsi müzik Grubunun üyeleri: Eren, Cemre, Yasemin
Eren Bakıcı
18 Mayıs 1984’te İstanbul’da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümü’nde ortaöğretim ve liseyi bitirdi. Aynı okulda Modern Dans eğitimini 2006'da tamamladı.Londra'da Urdang Dans Akedemisinde ve Budapeşte Dans okulunda eğitim almıştır. Dans@ grubu ile Türkiye'yi Çin'de temsil etti.Şan ve piyano, oyunculuk dersleri almış Reklam jingle’ları seslendirmiştir. Yıldızların Altında müzikalinde oynadı. Michael Jackson ve Britney Spears gibi sanatçılarla çalışan Selahattin Kara ile çalıştı.Aynı zamanda "Çok Güzel Hareketler Bunlar" da yer aldı.
Cemre Kemer
17 Şubat 1985’te İstanbul’da doğdu.Lütfü Banat İlkokulu ve Sedat Simavi İlkokulu’nda okuduktan sonra, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümü’nde ortaöğretim ve liseyi bitirdirdikten sonra aynı okulda Klasik Bale eğitimini tamamladı.Atatürk Kültür Merkezi bünyesindeki çocuk balelerinde çeşitli roller alan Kemer, çeşitli müzik kliplerinde oyuncu olarak çalışmış, şan ve piyano, oyunculuk dersleri almış ve reklam jingleları seslendirmiştir.Cemre aynı zamanda yakın arkadaşlarıyla bir şirket kurdu ve prodiction'lık yapıyor.
Yasemin Yürük
21 Eylül 1986’da İstanbul’da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümü’nde ortaöğretim ve liseyi bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi'nde Klasik Bale eğitimini tamamladı. ATATÜRK Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesinin sergilediği oyunlarda üç yıl boyunca rol aldı. Özel şan ve piyano,oyunculuk dersleri aldı. Reklam jingleları seslendirdi. Aynı zamanda "Çok Güzel Hareketler Bunlar" da yer aldı.
Albümleri
2005 Bir
2006 Hepsi 2
2008 Şaka (10+1)
2010 Geri Dönüşüm
Single'lar
2006 Tempo (Single)
2009 Sır (Single)
Klipler
Olmaz Oğlan - 25 Mart 2005
Yalan - 10 Mayıs 2005
Üç Kalp - 7 Eylül 2005