Aşkınla Yanmak İstiyorum

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Asilzade

• Asilzade
  • Yer: Kahramanmaraş
  • 1247
  • +108/-0
  • Asalet Ahlakın Temelidir
Aşkınla Yanmak İstiyorum
« : 13 Temmuz 2008, 17:17:24 »
YARABBİM!
halimi senden başka kime arz edeyim ki,
senden başka çalabilecek kapım yok benim, biliyorum günahkar biriyim biliyorum senin KULUM diyebileceğin bir kul değilim ben ve yine biliyorum ki başımı kaldıracak halim yok arşına... bu yaşa geldim sana bir tek gün kul olamadım, bana verdiğin nimetler içinde gülüp yaşarken senin için yanamadım, ben islamı yaşamayadım RABBİM, dünya beni öylesine kendine bağladı ki sana gelmemi hep erteletti bana. Bilemedim yarının değil bir sonra ki saniyenin bile olamayacağını, zannettim ki hep göyle gidecek hayat, Peygamberimi örnek alamadım ben onun izinden yürümedim Acizim RABBİM nefsim önümde yenemiyorum. RABBİM işte nefsim al derken bunu kalbimde hissedemiyorum, geceleri uykusuz kalıp sana secdeler edemiyorum, utanıyorum RABBİM... bana verdiğin hayatı o kadar boş şeylerle doldurmuşum ki...

Kalbim RABBİM, kalbim acıyor...

Ben artık sadece senin ve Efendimizin aşkı olsun istiyorum bana verdiğin emanetinde, ben sadece kederimde zor anımda değil her anımda seni anmak seni zikretmek istiyorum...

AŞK istiyorum RABBİM AŞKINI istiyorum yanmak istiyorum... RABBİM dokun aciz kalbime, ne olur bana aşkından bir nebze de olsa ver sana kul olmayı bana nasip et, ne olur RABBİM ne varsa içimde dünyaya dair sök al istemiyorum ben yalancı baharları, istemiyorum dünyayı, istemiyorum yalanları... Bana sana gelen yolları ver RABBİM bana sana gelen yolları ver bir ışık ver bir yol ver...

RABBİM canımı bana işte KULUM dediğin bir anda al ne olur
YAK BENİ RABBİM NE OLUR YAKKKK AŞKINLA YANMAK İSTİYORUM
YAK Kİ HUZURUNA GELİNCE BOYNUM BÜKÜK KALMASIN...
AMİN

Çevrimdışı Halime

• ***Sen kaldırım taşlarını dize dur önüme, ben toprağa basa basa senden uzaklaşıyorum ***
  • Yer: İsk€nd€run
  • 2695
  • +198/-0
  • Ve Birgün Bu Dünya Gül Bahçesine Dönecek..
Ynt: Aşkınla Yanmak İstiyorum
« Yanıtla #1 : 15 Temmuz 2008, 17:10:59 »
YAK BENİ RABBİM NE OLUR YAKKKK AŞKINLA YANMAK İSTİYORUM
YAK Kİ HUZURUNA GELİNCE BOYNUM BÜKÜK KALMASIN...
AMİN