Toggle navigation
Ana Sayfa
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Giriş Yap
Kayıt Ol
Close
Giriş Yap
Remember me
Eğlence
Eğlence ve Mizah
Kara mizah
(Moderatörler:
Ensar
,
sevgi
)
Konu:
Ah Şu Erkekler
« önceki
sonraki »
+
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Ah Şu Erkekler
0 Yanıt
2735 Gösterim
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nazenin
d@ml@
595
+154/-1
Umudum,çarem,tek dayanağım sensin Allahım.
Ah Şu Erkekler
«
:
04 Haziran 2008, 00:34:43 »
Ah Şu Erkekler
1-Dış görünüşe büyük önem verirler ...
2-Çakma ayakkabı , parfüm vs. gibi şeyler alıp çevresine hava atabilirler ...
3-Moda olan birşey bulduklarında ; tek tip giyinip görüntü kirliliği yaratabilirler ( taksim meydanına gidin bi bakın ) .
4-Erkeklerin önem sırası başlı başına bel altındadır .
5-Delikanlılık hususunda bir bakış için adam öldürmeyi bile göze alabilirler ...
6-Kadın haklarının savunucuyuz diyipte kadına her türlü kısıtlamayı yapabilirler ...
7-Erkek aldatınca şanından olur ama kadın aldatınca namus belasıdır ...
8-Naber lan angut , aga ne ayak , ne öğrüüon , bi baksana bağyan gibi dengesizce laflar sarfedebilirler ...
9-Zengin bir kız bulduklarında ayarlayabilmek için yoğun uğraş ve çaba içerisine girebilirler ...
10-Kara çarşafla bile gezsen öküz gibi bakarlar milletin anasına bacısına ... ( bunun için taksici dövmüştüm ben
11-Bazıları köprüyü geçene kadar canım cicim diyerek kandırır ve işi bitincede unutur karşı cinsi ... Köprüde eve kadar uzanır !
12-Sokakta köpek gezdirmeyi marifet sanıp kız ayarlamak için masum köpekleri kullanabilirler ...
Daha aklıma gelmeyen birçok şey var.
Yinede ben insaflı davranıp istisnalar var diyeyim.
Kadınların insan olduklarını unutan çok insan var dünyada.Onlar analarımız,bacılarımız,kardeşlerimiz ve en önemlisi eşlerimiz. Kadın sevgi ister , ilgi ister ... Bir bebekten farkları yoktur unutmayın beyler...
+
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Eğlence
Eğlence ve Mizah
Kara mizah
(Moderatörler: