Güzeli Seven Rabbim

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Nazenin

• d@ml@
  • 595
  • +154/-1
  • Umudum,çarem,tek dayanağım sensin Allahım.
Güzeli Seven Rabbim
« : 30 Mayıs 2008, 23:57:54 »

Güzeli seven Rabbim, benim içimi nurlarınla güzelleştir… İçimin güzelliğiyle davranışlarım nurlansın!…

Gözlerimin bakışında Sen olmalı, kirpiğimin ucundaki damlada Sen parlamalısın!… Senin yolunda çalışırken yorulduğum için dinlenmeliyim… rahatım da Senin için olmalı yani… Uykumda Seni sayıklamalıyım… Yollarım Sana gelmeli hep! Dönse dolaşsa yine Seni bulmalı adreslerim!... Hayatımdaki her ciddi adımı Senin için atmalı, yine Senin için koşmalıyım, Senin yolunda…

Affetmeyi seven Rabbim, affedilmenin huzurunu yaşattır bana… Günahkar kulunun tek tesellisi; Senin huzurunda af dilerken, süzülen gözyaşlarıdır… Bunca günahıma rağmen, beni bir nebze rahatlatan; tövbe etmeyi nasip eden Rabbimin, kullarını affetmeyi sevmesidir…

Senden koparma beni! Sensiz bırakma kalbimi… Senden uzak kalınca; öyle aciz, öyle çaresizim ki… Seninleyken huzurum dorukta; sanki her şey, her güzel şey benim, tüm mutluluklar benimle… Dünyanın tüm çiçeklerini koklasam, Sana dua ederkenki huzuru yine bulamam…

En güzel sözleri kullansam Senin için, hep Seni söylesem konuştuğumda; Seni anlatmaya yine doyamam!... Dostlarını sevsem; kalplerinde Sen yaşıyorsun diye… Tüm yarattıklarına ibretle baksam; Seni hatırlatıyor diye… İçimdeki sevgiye dair ne varsa yapsam; Seni sevmeye yine doyamam!...

Kulunu affeder misin Rabbim; beni Sana adasam?!...
Güzeli seven güzel! Sana feda edeceğim güzellikler ver!...Amin...

Çevrimdışı Sümeyye Sude

• Yer: izmir
  • 787
  • +219/-0
  • BAKMA SUSKUN DURDUĞUMA DAĞLARINDA SESİ ÇIKMAZ
Ynt: Güzeli Seven Rabbim
« Yanıtla #1 : 04 Haziran 2008, 16:44:43 »
Dil benim günül benim kalb benim diğde benim ,
Gözyaşı benim neden ağır geliyor günahlarıma ağlayışım benim..
Nazenin kardeşim neden ağır geliyor biliyormusun
sssrr     

103        okk

Çevrimdışı Nazenin

• d@ml@
  • 595
  • +154/-1
  • Umudum,çarem,tek dayanağım sensin Allahım.
Ynt: Güzeli Seven Rabbim
« Yanıtla #2 : 04 Haziran 2008, 18:58:26 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Dil benim günül benim kalb benim diğde benim ,
Gözyaşı benim neden ağır geliyor günahlarıma ağlayışım benim..
Nazenin kardeşim neden ağır geliyor biliyormusun
sssrr    

103        okk

Nefse muhalefet! en büyük ve zorlu mücadele...
Gerçek tevbe ise anlam itibari ile tevbe ettiğin şeyi fiilen terketmiş olmak ve bir daha yapmamaya kesin karar vermekle olur.Fakat kabul eden Allah olmakla kimin tevbesi nasıldır ne sonuç verir bilinmez...
Zaten insana düşen samimi olarak fiilini yapmaktır.
Samimiyet,salih niyet fiil gerçekleşmese bile herşeyi bilenin ilmiyle gerekli muameleye hak kazanacaktır.