sevdiğinizi söyleyin

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RABİA

• Yer: Gaziantep/islahiye
  • 415
  • +71/-0
  • rabia
sevdiğinizi söyleyin
« : 02 Mayıs 2008, 11:05:16 »
Ögretmen, yetiskin siniflardan birisine söyle bir ödev verir:

- "Sevdiginiz birine gidin ve ona kendisini sevdiginizi söyleyin."

Bir sonraki dersin basinda ise ögrencilerden birisi söze söyle baslar:

- Geçen hafta bize bu ödevi verdiginizde size sinirlenmistim. Bu sözleri söyleyebilecegim hiç kimsenin olmadigini düsünüyordum. Eve giderken bir anda yüregimin sesine kulak verdim. Iste o zaman kime "Seni Seviyorum" diyecegimi anladim.

Bundan bes yil önce babamla aramizda bir tartisma geçmisti ve o günden bu yana bu sorunu çözememistik. Önemli aile toplantilarinin disinda birbirimizi görmemeye çalisiyorduk ve hemen hemen hiç konusmuyorduk. Eve vardigimda babama kendisini çok sevdigimi söylemeye hazirdim. Bu karari almak bile üzerimden büyük bir yük kaldirmisti. Saat 5:30'da annemle babamin evinin kapisini çaldigimda kapiyi babamin açmasi için dua ettim. Çünkü kapiyi annem açarsa kendimi tutamayip, ona kendisini sevdigimi söylemekten korkuyordum. Fakat Allah yardim etti ve kapiyi babam açti. Hiç zaman kaybetmeden esikten adimimi attim ve :

- "Baba, buraya seni sevdigimi söylemeye geldim" dedim. Babam sanki bir anda baska bir adam olmustu. Yüzündeki ifade yumusadi, kirisikliklar yok oldu ve aglamaya basladi. Kollarini açti, beni kucakladi ve bana :

- "Ben de seni seviyorum oglum, ama bunu hiçbir zaman dile getirmedim" dedi.

Fakat sizlere asil anlatmak istedigim esas nokta bu degil. Babami ziyaretimden iki gün sonra babam bir kalp krizi geçirdi ve hala hastanede. Simdi yasam savasi veriyor. Simdi sizlere su mesaji vermek istiyorum:

- "Yapmaniz gerektigine inandiginiz hiçbir seyi ertelemeyin. Ya babama olan sevgimi ifade etmek için hala bekliyor olsaydim? Yapmaniz gerekeni hemen yapin, hiç beklemeden...

icox             icox

Çevrimdışı Nadya

• Yer: Konya
  • 2940
  • +237/-0
Ynt: sevdiğinizi söyleyin
« Yanıtla #1 : 02 Mayıs 2008, 15:23:23 »
 ahhh BEN SÖYLÜYORUM AMA DUYMAYADA İHTİYACIM VAR    cry

Çevrimdışı RABİA

• 415
  • +71/-0
  • rabia
« Yanıtla #2 : 03 Mayıs 2008, 15:15:24 »
nadyacığım ben seni seviyorum  tamam

Çevrimdışı Sümeyye Sude

• Yer: izmir
  • 787
  • +219/-0
  • BAKMA SUSKUN DURDUĞUMA DAĞLARINDA SESİ ÇIKMAZ
« Yanıtla #3 : 03 Mayıs 2008, 15:26:59 »
       RABİA   kardeşim  çok  güzel   bir hikeye

seven  insan sevdiğini söylemeli diye düşünüyorum..

103                 aarroo              goody

Çevrimdışı RABİA

• 415
  • +71/-0
  • rabia
« Yanıtla #4 : 03 Mayıs 2008, 16:35:55 »
Evet kesinlikle... bugün yarın demeden...zaman kaybetmeyin.şimdi her nerdeyseniz dönün önünüze ilk çıkan birine seni seviyorum diyin.bunu onu tanıdığınız için değil rabbbimin yarattığı varlıkların en mükemmeli olduğu için söyleyin....hadi durmayın !!!!!