Hayatınızın kalitesiyle ilgili her şeyin, egzersizin ve sağlıklı bir diyetin hafifletilmesi, hem de harika bir süre olması önemlidir. İlk ikisinde sana yardımcı olamayız, bu yüzden düzenli olmalı ve düzenli egzersiz yapmalısın, ancak en güçlü anti-kanser etkisine sahip gıdaları listeleyebiliriz ve bunları daha sık tüketmeye çalışmalısınız.
Kansere Karşı Mücadelede En Güçlü Gıdalar
Lahana
Lahana vücuda belirli kanser türlerine karşı savaşmak için gerekli ve gerekli yakıtları verir. Her öğüne ekleyin.
bezelye
Bezelye, kansere karşı koruyan fitokimyasallar içerdiği kanıtlanmıştır. Her güveç, makarna ve sosta biraz ekleyin.
Tatlı patates
Beta-karoten ve elyafın istisnai bir kaynağıdır. Hazırlama esnasında soyulmamaya özen gösterin. Mümkün olduğunca beyaz yerine tatlı patates seçin.
üzüm
Siyah üzümlerin, kanser hücrelerinin bölünmesini etkileyen yüksek bir resveratrol konsantrasyonu vardır. Çerezler haricinde, şarapta da üzüm tüketebilirsiniz, ancak günlük olarak sadece bir bardak.
Greyfurt
Diğer meyvelerden farklı olarak, greyfurtta daha az şeker bulunur ve C vitamini miktarı da eşittir. Vücudun direncini doğrudan etkiler. Taze doğal meyve suları hazırlamak için kullanın ve salatalarda sirke yerine kullanabilirsiniz.
Karpuz
Karpuzlar önemli bir A ve C vitamini kaynağıdır. Dilim olarak yemek en iyisidir ve ilginç salatalar ve tatlılar hazırlamak için kullanabilirsiniz.
Brokoli
Brokoli, hastalığın yayılmasını yavaşlatan sulforaphane içerir. Bazı klinik çalışmalar önemini belirtti. Haşlanmış yemek en iyisidir.
[Oku: Diyetinize Dahil Olmanız Gereken 30 Kalp Sağlıklı Gıdalar]
Brüksel lahanası
Sağlıklı gıdalar grubuna ait olmasına rağmen, serbest radikallerin zararlı etkileri ile mücadelede liderdir.
süs lahanası
A ve C vitamini ile doludur ve serbest radikallerin zararlı etkilerine karşı mükemmel koruma sağlar. Genellikle güveç ve salata hazırlanırken kullanın.
Takviyeler yoluyla vitaminleri ve mineralleri bile girebilirsiniz, ancak takviyeleri rağmen sebzelerin ve sebzelerin, multivitamin tabletlerde bulunmayan vitaminlerin yanında yüzlerce diğer phytonutrient içerdiğinden doğal gıdaların her zaman önerilmesinin nedeni de budur.
Bu maddelerden bazıları şunlardır: (narenciye, meyveler meyveleri, şarap ve koyu çikolata), antioksidan etkinliğe sahip çeşitli pigmentler (üzüm, patlıcan, turp ve kırmızı lahana), quercetin (elma, soğan, çay ve şaraptan) karotenoidler Kavun ve kayısı), likopen (domateslerden), gözler için lutein (ıspanak ve lahana) ...